ich-zapfe

Flaskedispenser, Spritdispenser uten stativ, 2 cl inkludert flasker - hylle holder for 0,7 til 1,0 liter


Artikkelnummer 452652

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 244.95
NOK 228.89 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Flaskedispenser for presis og effektiv utlevering av brennevin

Denne spritdispenseren uten stativ er en praktisk og effektiv løsning for barer og restauranter som ønsker en jevn og presis utlevering av brennevin. Med en inkludert flaskehylleholder og porsjonsbeholder på 2 cl, gir denne dispenseringsprosessen en optimal opplevelse for gjestene dine.

  • Nøyaktighet: Doseringen av brennevin er jevn og presis gjennom doseringsapparatet/portioneren på 2 cl, forhindrer samtidig overdosering, og sparer tid og penger samtidig
  • Effektivitet: Flaskedispenseren sparer plass og gjør tilgangen til brennevin enklere med en justerbar flaskehylleholder for organisert plasshåndtering.
  • Forbedret lønnsomhet: Flaskedispenseren gir en nøyaktig utlevering av brennevin, reduserer sløsing med alkoholholdige drikkevarer og forbedrer din bedrifts lønnsomhet.
  • Moderne design: Den robuste aluminiumskonstruksjonen og den moderne utformingen gir flaskedispenseren et attraktivt utseende som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet i din bar eller restaurant.
  • Lett å håndtere: Flaskedispenseren har kompakte dimensjoner og lav vekt for ukomplisert håndtering, enkel og rask installasjon.
  • Passer flasker med en kapasitet på 0,7 til 1,0 liter: Flaskedispenseren passer for de fleste flasker som brukes til utleverting av brennevin.

Presisjon og effektivitet

Flaskedispenseren er utviklet for å gi dine gjester den beste opplevelsen uten avbrudd i utleveringprosessen. Porsjonsbeholderen og flaskehylleholderen gir best utleveringsprosess med optimal nøyaktighet, organisert plasshåndtering og presis dosering av brennevin som garanterer optimal lønnsomhet og fornøyde gjester.

Moderne design og kompakt størrelse

Med moderne design og kompakt størrelse er flaskedispenseren et flott blikkfang i din bar eller restaurant uten å oppta unødige mengder plass. Den lette og solide konstruksjonen vil sørge for varighet, og reduserer bøter og skader på glass.

Bestill nå og gjør dispenseringen av brennevin til en mer effektiv og nøyaktig prosess i din bar eller restaurant!

Vare-ID 452652
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 264 g
Netto vekt 264 g
dimensjoner 340×200×200mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: